TOMATES FARCITS AMB ALGUES WAKAMEI DULCE

 

Ingredients:

 

4 tomates d’amanir grans, forts però madurs

Uns 10 g. d’alga dulce

Uns 10 g. de wakame

4 cullerades de blat en gra

100 g. d’olives negres

1 enciam llarg tallat en juliana

4 xampinyons crus tallats fins

1 poma golden tallada a làmines fines

Oli d’oliva

Sal d’herbes

Condiment d’algues

Orenga

 

Remullar l’alga wakame durant 10 minuts

Netejar les tomates, tallar-les per la meitat i farcir-les amb l’alga wakame escorreguda, l’alga dulce sense remullar i amb la resta d’ingredients, amanir-ho amb l’oli, la sal d’herbes i el condiment d’algues, espolvoritzar amb l’orenga i reservar-los a la nevera per servir-los frescos. Per els amants de les salses es poden acompañar amb maionesa, allioli, pesto o salsa d’ametlles. Les algues combinen bé amb totes.