TOMATES FARCITS AMB ALGUES WAKAMEI DULCE
Ingredients:
4 tomates d’amanir grans, forts però madurs
Uns 10 g. d’alga dulce
Uns 10 g. de wakame
4 cullerades de blat en gra
100 g. d’olives negres
1 enciam llarg tallat en juliana
4 xampinyons crus tallats fins
1 poma golden tallada a làmines fines
Oli d’oliva
Sal d’herbes
Condiment d’algues
Orenga
Remullar l’alga wakame durant 10 minuts
Netejar les tomates, tallar-les per la meitat i farcir-les amb l’alga wakame escorreguda, l’alga dulce sense remullar i amb la resta d’ingredients, amanir-ho amb l’oli, la sal d’herbes i el condiment d’algues, espolvoritzar amb l’orenga i reservar-los a la nevera per servir-los frescos. Per els amants de les salses es poden acompañar amb maionesa, allioli, pesto o salsa d’ametlles. Les algues combinen bé amb totes.